Afgelopen zaterdag 24 oktober waren weer de najaars-wedstrijden in Schiedam. De wedstrijdploeg is met 3 teams naar Schiedam afgereisd.

Vorig jaar waren er niet genoeg deelnemers voor het aspiranten team, maar dit jaar zijn ook de jongste de wedstrijd aangegaan. En niet onverdienstelijk ze zijn geëindigd op de 6e plek. Klasse!!DSC_00042

Er waren te weinig aanmeldingen voor de junioren en daarom zwommen de dames junioren in het dames senioren team mee. Ondanks dat zij hierdoor minder krachtig waren, zijn zij zeker niet op de laatste plaats geëindigd. Goed gedaan meiden!!

En dan het heren senioren team; op sommige momenten was het een nek aan nek race. Met de 9e plek hebben zij zich goed verweerd. Volgend jaar gaan we voor de 7e plek heren J.

Na een warme maar gezellige middag, waar iedereen zich voor 100% heeft ingezet, ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis. Net als voorgaande jaren hebben we het hardst gejuicht bij de prijsuitreiking en om de schorre stemmen te smeren, hebben we traditie getrouw bij de Mac Donalds gegeten.

Voor de thuisblijvers: Geef je volgend jaar op, zo kun je tijdens de wedstrijd laten zien waar je het hele jaar voor getraind hebt !!

Wedstrijd Schiedam