Kom je op ons feestje?

Deze uitnodiging kregen de leden een aantal weken geleden.

Waarom? Omdat de Reddingsbrigade Hendrik Ido Ambacht 45 jaar bestond.

Dit feest hebben we met z’n allen gevierd op 16 april. Vanaf half 2 was iedereen welkom om het feest te vieren.

En hoe hebben we het gevierd? Het zwembad was een zwem-speelparadijs geworden. Er lag een lange mat waarover heen je kon lopen/kruipen/buikschuiven. Er waren 2 ballen in het water waarin je over het water kon lopen. Vanaf de duikplank de bal aantikken. En nog meer…

In de tussentijd hebben een aantal ouders ervoor gezorgd dat de hal (bij binnenkomst) een eetzaal werd. Er werd zeil op de grond gelegd, tafeltjes en stoelen werden klaar gezet zodat iedereen na het waterpret de buikjes konden vullen.

Hoe werden de buikjes gevuld? De buikjes werden gevuld met patatjes, een flesje drinken en bij de 2e ronde een snackje:

Iedereen kreeg een bonnetje om friet buiten bij de patatkraam te halen. Om niemand over te slaan en om ervoor te zorgen dat niemand 2 of 3 keer langs de patatkraam ging, werd alles keurig genoteerd door 2 moeders en het noteren werd ook in de patatkraam gedaan. Zodra je met een bakje patat naar de ‘eetzaal’ kwam, kreeg je een flesje drinken. Nadat iedereen zijn patatjes op had, kon de 2e ronde beginnen voor een snackje. En ook hiervoor had je een bonnetje gekregen.

Na afloop (en dit was rond kwart over 4) was er een aandenken aan het 45 jarig bestaan in de vorm van een pen.

Gedurende de hele middag is er via het bord een “veiling” geweest voor de Ambacht Pas. Met resultaat: het 1e bod was € 10,00 en na een aantal biedingen stond de teller op € 25,00! Hopelijk gaan jullie de pas veel gebruiken. Want de uitgaven die je besteed bij een winkel komt voor een deel ten goede aan de sportclub.

Namens deze weg willen we graag iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen aan deze gezellige middag.

Was jij er ook bij?