INSCHRIJVING VOOR NIET-LEDEN IS HELAAS GESLOTEN

Op zaterdagmiddag 6 november 2021 organiseert onze vereniging samen met zwembad De Louwert het jaarlijkse Wakzwemmen*.


Bij deze activiteit leer je wat je moet doen als je onder het ijs terecht komt. Schaatsen op natuurijs is natuurlijk ontzettend leuk, zolang je niet in een wak terecht komt. Maar wat doe je als je door het ijs zakt? Hoe moet je jezelf redden?


Op 6 november wordt zwembad De Louwert omgetoverd tot een ijspaleis. Tussen 14.30 uur en +/- 18.15 uur zwemmen er verschillende groepen en zwemt iedereen met een begeleider van wak naar wak. Er wordt samengewerkt met de leden van voormalig duikvereniging Making Bubbles om onder het ijs de veiligheid te waarborgen. Om de ijspret compleet te maken staat de koek en zopie (gesponsord door Plus Alfred Koehoorn) voor alle deelnemers klaar.


Alle leden hebben de mogelijkheid om deel te nemen, maar ook niet leden kunnen meedoen. Lijkt het jou leuk en spannend om te ervaren hoe het onder het ijs eruitziet? Wil jij ook leren hoe je onder het ijs een wak kan herkennen?


Voor niet-leden (minimaal met zwemdiploma B) zijn de kosten € 7,50, welke je op
6 november contant en gepast kunt betalen in De Louwert.

Je kan je t/m 30 oktober a.s. opgeven via onderstaande button. 

We hebben in verband met de veiligheid een maximaal aantal deelnemers, dus schrijf je snel in!

Na inschrijving ontvang je alle benodigde informatie, waaronder (voor niet-leden) de tijd waarop je bent ingedeeld. Als je vragen hebt, mail ons! info@rbhiambacht.nl

We zien je graag op 6 november in De Louwert!

  • *Eventuele informatie over aangepaste maatregelen naar aanleiding van de persconferentie van 2 november volgt woensdagavond 3 november.
Wakzwemmen 2020

Met dank aan onze sponsoren:

Plus Alfred Koehoorn
Koek en Zopie bij het wakzwemmen wordt gesponsord door Plus Alfred Koehoorn
De zeilen worden gesponsord door Teo van Horssen hoveniers

Wakzwemmen 2021