wakzwemmen 2020

Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht en Zwembad De Louwert organiseren ‘Wakzwemmen’

Op zaterdagmiddag 15 februari 2020 organiseert de Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht samen met zwembad De Louwert het jaarlijkse Wakzwemmen.

Bij deze activiteit leer je wat je moet doen als je onder het ijs terecht komt. Schaatsen op natuurijs is natuurlijk ontzettend leuk, zolang je niet in een wak terecht komt. Maar wat doe je als je door het ijs zakt? Hoe moet je jezelf redden?

Op 15 februari wordt zwembad De Louwert omgetoverd tot een ijspaleis. Tussen 14.30 uur en +/- 18.15 uur zwemmen er verschillende groepen. Iedereen zwemt met een begeleider van wak naar wak. Er wordt samen gewerkt met duikvereniging Seahorse Diving om onder het ijs de veiligheid te waarborgen. Om de ijspret compleet te maken staat de koek en zopie voor alle deelnemers klaar.

Alle leden hebben de mogelijkheid om deel te nemen, maar ook niet leden kunnen mee doen. Lijkt het jou leuk en spannend om te ervaren hoe het onder het ijs eruit ziet? Wil jij ook leren hoe je een wak kan herkennen?

Voor niet-leden (minimaal met zwemdiploma A en B) zijn de kosten € 7,50. Je kan je opgeven via de website. Hier kun je via Mollie ook je betaling voldoen. Je kunt je uiterlijk t/m 14 februari aanmelden om mee te doen. We hebben een maximaal aantal deelnemers, dus schrijf je snel in!

Na inschrijving ontvang je alle benodigde informatie. Als je vragen hebt, mail ons!

We zien je graag op 15 februari bij de Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht in zwembad De Louwert, Hoge Kade 70, Hendrik-Ido-Ambacht

Aanmelden Wakzwemmen 2020

Wakzwemmen 2020