Zaterdag 28 januari 2023 hebben de jaarlijks terugkerende onderlinge wedstrijden weer plaatsgevonden. Verspreid in leeftijd waren alle kinderen, 45 deelnemers, onderverdeeld in 5 teams. De teams waren voorzien van zeedier namen als zeehonden, dolfijnen, walrussen, zeeschildpadden en haaien. Het eerste deel bestond uit 6 minigames. Waar het ene team vooraf een serieuze tactiekbespreking had, ging het andere team er open in. En waar je nu eigenlijk goed aan deed is ook niet echt duidelijk geworden. Ballen overgooien, zoveel mogelijk ringen opduiken, voor alle games moest in 2 minuten flink wat actie geleverd worden.

Tussendoor even stiekem kijken wat een ander team aan punten gescoord had was ook een favoriet onderdeel.

Vervolgens vonden een aantal verschillende estafettes plaats, waarbij de teams rechtstreeks tegen elkaar konden strijden. Soms voorzien van extra power, omdat dan ook de begeleiding mee mocht doen. Tussendoor even tijd voor wat drinken en wat lekkers…. en weer door.

De middag werd afgesloten met een spannende estafette tussen alle teams, waarbij de 2 jongste  van het team, door de andere teamleden zo snel mogelijk op een mat naar de overkant gebracht moesten worden.

De spanning in de kleedkamer was om te snijden, want welk team zou welke prijs winnen? Iedereen was dan ook snel omgekleed om op tijd voor de uitslag klaar te zijn.

Uiteindelijk hebben De Zeeschildpadden de 1e prijs gewonnen. En ook al heb je als team geen eerste prijs gewonnen, we hopen dat je vooral een leuke middag hebt gehad.

De volledige uitslag:

  1. De Zeeschildpadden  ( punten: 36 )
  2. De Walrussen   ( punten: 35 )
  3. De Zeehonden ( punten: 31 )
  4. De Haaien                  ( punten: 28 )
  5. De Dolfijnen               ( punten: 28 )

Gefeliciteerd allemaal!

Groeten van de Activiteitencommissie

.

Terugblik Onderlinge wedstrijden 2023