Op 28 januari is het zo ver, dan gaan we als brigade weer een sponsor zwem-actie organiseren!

Tijdens deze middag zijn er verschillende zwemtijden. Om alles een beetje georganiseerd te laten verlopen is de volgende tijdsindeling gemaakt:

Leeftijd kinderen Zwemtijd
6,7 en 8 jaar 13.30 tot 14.00
9, 10 en 11 jaar 14.00 tot 14.30
12, 13 en 14 jaar 14.30 tot 15.00
15 jaar en ouder 15.00 tot 15.30

De zwemtijd is de tijd dat je in het water bent om baantjes te zwemmen. Je moet dus zorgen dat je op tijd omgekleed bent. Voor en na het zwemmen mag je bij de anderen kijken en aanmoedigen.

Natuurlijk mag je ook je familie en vrienden meenemen om jou aan te moedigen.
Daarnaast wordt er ook voor wat lekkers gezorgd.

Het tellen van de banen gaat als volgt: Elke keer als je heen én weer geweest bent, heb je één baan (50 meter) gezwommen (elke keer kant aan tikken).

De sponsordoelen
Er is deze keer voor 2 doelen gekozen, waar het geld naar toe gaat: dit jaar hebben we gekozen voor het diabetes fonds (40%) en de reddingsbrigade zelf (60%). We proberen iedere keer een goed doel te vinden waar wij als reddingsbrigade een klik mee hebben. Een lid van de brigade heeft diabetes en bijna iedereen kent wel iemand met diabetes. Daarom het Diabetes Fonds.
Wat is dat eigenlijk, diabetes? Een ziekte die al 1 op de 14 Nederlanders heeft. En die bovendien je hele lichaam ondermijnt… Toch zijn er veel misverstanden over diabetes, en de ziekte heeft ook nog steeds geheimen. Die lossen ze telkens verder op, via onderzoek. Daar zet het Diabetes Fonds zich voor in!

 

 

Laten sponsoren

Om geld in te zamelen is het belangrijk dat jij je laat sponsoren! In dit mapje zit ook een sponsorformulier. Ga met dit formulier naar al jouw familieleden, buren, vrienden, schooljuf/meester enz. Je kunt vragen of zij jou per baan willen laten sponsoren. Je sponsoren kunnen er ook voor kiezen om de activiteit te belonen met een vast bedrag.
Diegene die het meeste geld bij elkaar gezwommen heeft, ontvangt een leuke prijs!!
Als je aan één sponsorlijst niet genoeg hebt, dan kan je deze Hier downloaden en uitprinten.

Inschrijven
Om mee te kunnen zwemmen moet je jezelf inschrijven, dit kan uiterlijk op 21 januari. Door het uitgedeelde formulier in te vullen en mee te nemen naar het zwembad, of door te mailen naar activiteitencommissie@rbhiambacht.nl.
Heb je dit formulier niet gehad? Of ben je deze kwijt? Dan kan je hem Hier downloaden en uitprinten.

Vergeet niet de sponsorlijst mee te nemen op 28 januari!

Mocht je vragen hebben, kun je deze stellen aan de tafel of via de email.

Bedankt voor je inzet alvast!!

 

Sponsorzwemmen