Op zaterdag 11 maart was het sponsorzwemmen voor het goede doel Spieren voor Spieren en de brigade om o.a nieuwe lesmaterialen aan te schaffen.

Alle deelnemers zwommen zo veel mogelijk banen in een half uur. Zij hebben zich voor deze prestatie laten sponsoren per gezwommen baan of voor een vast bedrag. Vele sponsoren zijn gevonden in familie en vriendenkringen van de deelnemers, dank jullie wel hiervoor!

Afgelopen zaterdagmiddag werd bekend gemaakt dat er door de deelnemers 1381 banen zijn gezwommen. Dit is in totaal 34,525  kilometer! Het leverde het fantastische bedrag op van € 3830,- .

Syb van Maurik, kind-ambassadeur Spieren voor Spieren

De Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht heeft hiervan € 1530,- gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Syb van Maurik was namens Spieren voor Spieren als kind-ambassadeur aanwezig in het zwembad om de cheque in ontvangst te nemen. Syb is 8 jaar en heeft de ziekte SMA. Hij hoopt dat er heel veel geld wordt opgehaald voor Spieren voor Spieren zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden naar het bestrijden van spierziektes. Wil je meer weten over Syb? Klik hier op de link:

Tevens heeft Syb samen met Lilianne de prijzen overhandigd aan de deelnemers die het meeste geld hebben opgehaald in hun leeftijdscategorie. Felicia, Karin, Julian, Lucas, Anouk en Anjelien ontvingen een mooi T-shirt, gesponsord door Erjama & Short Graphics, met hun voornaam en de twee logo’s van de sponsordoelen erop afgedrukt. Gefeliciteerd allemaal.

We bedanken alle deelnemers, sponsoren van de deelnemers, alle vrijwilligers,  Erjama & Short Graphics en Syb voor deze geslaagde sponsorzwemactie!

[sponsorzwemmen] Reddingsbrigade doneert €1530,- aan Spieren voor Spieren!