Vanaf nu kunt u de brigade gratis sponsoren! Dit kunt u doen door bestellingen te plaatsen via internet bij heel veel grote en kleine webwinkels. Het enige verschil met een normale bestelling is dat u eerst onze site bezoek en via een aparte aan ons gekoppelde link de webwinkel bezoekt. En vergeet niet om het aan iedereen te vertellen!

Hier onder een korte beschrijving hoe het werkt:

Stap 1
U klikt op de volgende afbeelding om op onze pagina van sponsorkliks te komen (Deze afbeelding staat ook onderaan de voorpagina).

“SponsorKliks,
Stap 2
U komt nu op een site met een hele grote lijst met winkels, hier zoekt u de winkel uit waar u de bestelling wil plaatsen en klikt hier op. (u krijgt dan ook te zien welk deel van de aankoop naar de brigade gaat.)

Stap 3
U doet uw bestelling gewoon zoals u altijd gewend bent, en afhankelijk van de winkel en uw aanschaf wordt er een bedrag naar de brigade overgemaakt. Zo simpel is het! U heeft nu de vereniging geholpen! Heel erg bedankt daarvoor!

Informatie
U kunt via onze site van sponsorkliks ook uw mailadres opgeven en in de gaten houden hoeveel de brigade al heeft verdiend aan alle bestellingen, ook dit is te vinden in de grote afbeelding onderaan de startpagina.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen? Twijfel niet en mail naar: webmaster@rbhiambacht.nl.
of neem contact op via het contactformulier.