Afgelopen zaterdag 11 november was weer het jaarlijkse Wak zwemmen. Dit werd georganiseerd door Reddingsbrigade Hendrik Ido Ambacht in samenwerking met zwembad de Louwert.

Het zwembad was omgetoverd in een ijsbaan met diverse wakken waar veel deelnemers het wak zwemmen hebben kunnen oefenen. De leden en veel niet-leden waren aanwezig deze middag. Voor menig kind was het best spannend en moeilijk. Veel kinderen hebben ervaren dat goed kunnen zwemmen belangrijk is. De oudere groepen hebben later op de middag het wak zwemmen geoefend met diverse elementen, o.a. pop opduiken en een woordraadsel oplossen. De vrijwilligers van de Reddingsbrigade en de duikers van duikvereniging Seahorse Diving zorgden ervoor dat alle deelnemers de activiteit veilig konden doen.

Tijdens de heerlijke koek en zoopie, die werd aangeboden door de PLUS Volgerlanden, kon iedereen nog even nagenieten van deze ervaring.

Het was weer een mooie winterse dag in zwembad De Louwert.

Heb jij ook interesse om eens te komen kijken naar de lessen van het Reddend Zwemmen of wil je meedoen? Dan ben je welkom op zaterdagmiddag (t/m 15 jaar) en dinsdagavond (16 jaar en ouder). Op deze dagen oefent de Reddingsbrigade de technieken hoe je jezelf en iemand anders uit het water kunt redden. Meer informatie over de data, tijden en overige informatie vind je op deze website. Voor vragen kunt u een email sturen naar info@rbhiambacht.nl of contact opnemen via ons contactformulier.

Reddingsbrigade Hendrik Ido Ambacht had een drukbezochte middag Wak zwemmen in zwembad de Louwert.