Op donderdag 15 april 1971 is de vereniging opgericht en sindsdien wordt er alweer 50 jaar lesgegeven in reddend zwemmen op dinsdagavond en zaterdagmiddag in zwembad De Louwert.

Dat is wel een feestje waard. Maar helaas is dat in deze tijd met Covid-19 niet mogelijk. Dus ontvangen alle leden in de week van 15 april een attentie en worden alle jubileumactiviteiten verplaatst naar 2022. 

Jubileumactiviteiten 50 jaar + 1 corona jaar:

We hebben een tentoonstelling gepland staan in de maand april 2022 in het Historisch Genootschap in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier kunnen alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht kennis maken met de activiteiten van de vereniging en geschiedenis van de vereniging. Daarnaast komt er een receptie, verassende spelletjesmiddag voor de jeugd en onze wens is een activiteit te organiseren voor alle geïnteresseerden om kennis te maken met de vereniging.

Wij hopen snel weer alle leden te kunnen verwelkomen om tijdens het jubileumjaar toch met elkaar te kunnen zwemmen. En we hopen het 50-jarig jubileum volgend jaar uitgebreid met iedereen te kunnen vieren. Wij kijken ernaar uit.

Groeten van het bestuur, Lilianne, Melanie, Marco, Sander en Marlies

Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht bestaat 50 jaar!