Op zaterdag 9 maart was het sponsorzwemmen voor de goede doelen: Vrienden van het Sophia Kinderziekenhuis en onze eigen brigade.
Iedereen zwom in een half uur zoveel mogelijk banen. Vele sponsoren zijn gevonden in familie en vriendenkring, dank jullie wel hiervoor!

De cijfers
Er zijn door de deelnemers 1927 banen gezwommen. Dit is ruim 48 kilometer en het leverde het fantastische bedrag op van € 7125,50

Vrienden van het Sophia Kinderziekenhuis

De Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht heeft hiervan € 2850,- gedoneerd aan Vrienden van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. De cheque is overhandigt aan directeur Inge Valkis. Zij zal er samen met Carol Smit voor zorgen dat het bedrag goed terecht komt voor de kinderen in het Sophia.

Gefeliciteerd

Op 23 maart ontvingen de deelnemers die in hun leeftijdscategorie het meeste geld bij elkaar hebben gezwommen hebben hiervoor een mooie prijs. Wolfgang, Felicia, Eva, Sophie P., Sophie B. en Karin ontvingen hiervoor een hoodie of rugzak bedrukt met hun voornaam en de twee gesponsorde doelen. Gefeliciteerd allemaal!!

Deze prijzen zijn gesponsord door Erjama & Short Graphics.


Dankjewel
We bedanken alle deelnemers, sponsoren van de deelnemers, vrijwilligers en Erjama & Short Graphics voor deze geslaagde sponsorzwemactie.

Namens de activiteitencommissie en bestuur, Marlies

Reddingsbrigade doneert €2850,- aan Vrienden van het Sophia Kinderziekenhuis