Op 16 september 2017 bestaat de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen, tegenwoordig Reddingsbrigade Nederland, 100 jaar. Dit jubileum vieren we met een bijzondere dag op attractiepark Duinrell in Wassenaar.

Jubileumdag 100 jaar Reddingsbrigade Nederland
Zaterdag 16 september, de jubileumdatum, vieren we dat Reddingsbrigade Nederland 100 jaar bestaat!  Dit vieren we met een feestelijk dag in attractiepark Duinrell in Wassenaar.

Tijdens de jubileumdag zal er in Duinrell een mooie presentatie te zien zijn van oud en nieuw Reddingsmateriaal en willen wij het publiek laten zien wat de Reddingsbrigade allemaal doet.

Speciaal voor alle leden  ( en hun familie) van Reddingsbrigade Nederland is er een speciale aanbieding om op deze dag tegen fikse korting de hele dag gebruik te maken van het attractiepark en het Tikibad en op die manier het jubileum met ons mee te vieren!

Wilt u kaarten bestellen voor de ‘Jubileumdag 100 jaar Reddingsbrigade Nederland’ in Duinrell? Maak dan gebruik van de volgende link: www.duinrell.nl/reddingsbrigade

Verder zal er op de Jubileumdag een Jubileumontvangst plaatsvinden voor genodigden en zal het 1e exemplaar van het jubileumboek “De Redder in Nood” officieel worden overhandigd aan Zijne Majesteit de Koning.

Jubileumdag 100 jaar Reddingsbrigade Nederland – zaterdag 16 september