25 kinderen hebben een half uur hard  gezwommen om zoveel mogelijk baantjes te zwemmen voor het goede doel: lesmateriaal voor het Zwemmend Redden en de Jeugdreuma Vereniging Nederland. Anouk (10 jaar) heeft 7 jaar jeugdreuma en is 4 jaar lid van onze vereniging. Elk jaar probeert de vereniging een tweede goed doel aan deze sponsor actie te koppelen waar een of meerdere leden betrokkenheid bij hebben.

Vele sponsoren hebben de kinderen voor een vast bedrag of bedrag per baan gesponsord. Iedereen daarvoor erg bedankt! Op deze dag is er alvast een waarde cheque overhandigd van minimaal 600 euro aan de Jeugdreuma Vereniging. Op 10 februari wordt bekend wat het exacte bedrag is wat de leden bij elkaar hebben gezwommen voor zowel onze Reddingsbrigade als de Jeugdreuma Vereniging Nederland. Dan is al het geld binnen en worden er prijzen uitgereikt aan de kinderen die in een bepaalde leeftijdscategorie het meeste geld hebben opgehaald.

Deze dag kan niet georganiseerd worden zonder de hulp van vele vrijwilligers. Alle leden en ouders die geholpen hebben deze dag bedanken wij ontzettend voor hun inzet.

De Jeugdreuma Vereniging heeft aan elke zwemmer een goodiebag gegeven als dank . Daar bedanken wij de Jeugdreuma Vereniging ook voor.

Iedereen kan de komende twee weken het geld en de sponsorlijsten inleveren bij de tafel op zaterdag. Zwemmers bedankt!

Bestuur en AC

Het Sponsor zwemmen op 27 januari 2018 was een succes.