Het Sponsor zwemmen op 27 januari 2018 was een succes.

Het Sponsor zwemmen op 27 januari 2018 was een succes.

25 kinderen hebben een half uur hard gezwommen om zoveel mogelijk baantjes te zwemmen voor het goede doel: lesmateriaal voor het Zwemmend Redden en de Jeugdreuma Vereniging Nederland.
Vele sponsoren hebben de kinderen voor een vast bedrag of bedrag per baan gesponsord. Iedereen daarvoor erg bedankt! Op deze dag is er alvast een waarde cheque overhandigd van minimaal 600 euro aan de Jeugdreuma Vereniging. Op 10 februari wordt bekend wat het exacte bedrag is wat de leden bij elkaar hebben gezwommen voor zowel onze Reddingsbrigade als de Jeugdreuma Vereniging Nederland.

Nieuwjaarsduik 2017

Nieuwjaarsduik 2017

Over 5 dagen is het weer zo ver, dan begint het nieuwe jaar.
Als reddingsbrigade betekend dit dat we gelijk aan het werk gaan want net zoals vorige jaren zijn we aanwezig bij de nieuwjaarsduik in Hendrik Ido Ambacht om te zorgen voor een veilig verloop van het evenement!

Wak Zwemmen

Wak Zwemmen

Buiten is het nu nog niet zo koud dat er al ijs op de sloten ligt. Maar koning winter doet nog steeds wat hij wil. Hij kan zomaar bedenken dat het deze winter gaat vriezen en dan zijn de sloten dichtwakzwemmen gevroren. Je bindt je schaatsen onder, gaat naar de sloot en schaatst weg. Maar dan blijkt dat het ijs toch nog niet dik genoeg is en dan…..